Hva er en god overskrift?

Grunnlaget for dette nettstedet er dette med overskrifter, så da må jeg vel begynne med begynnelsen antar jeg.

For mange år siden jobbet jeg i et reklamebyrå i Trondheim, og det var der jeg virkelig forsto betydningen av forskjellen på en god og en dårlig overskrift i forbindelse med reklametekster. Jeg jobbet ikke direkte med dette i byrået, men hadde et firma sammen med mine foreldre som solgte hudpleieprodukter som vi importerte fra USA. Sjefen min i byrået var storveis nok til å la meg holde på med dette på hobbybasis uten å lage for mye oppstyr rundt det faktum at jeg jeg diskuterte disse tingene med de andre som jobbet i byrået.

Hva jeg lærte om gode og dårlige overskrifter

Jeg lærte faktisk mye om dette med gode og dårlige overskrifter gjennom denne tiden. Og det er denne lærdommen som danner grunnlaget for denne siden om temaet.

Dette bør du vite om overskrifter

Aldri – jeg gjentar – aldri undervurder betydningen av overskriften i dine annonsekampanjer. Forskjellen på hvor mange klikk du får på annonsen din kan være eksepsjonell. Jeg har gjennom mange års erfaring sett helt enorme forskjeller på et sett av ulike overskrifter når de kjøres i rotasjon i Google Ads. Så, dette er det vel verdt å studere nøye og teste ut ulike varianter av overskrifter titt og ofte.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.