Det tok tid å få denne siden operativ, men det ble bra til slutt!

For alle dere som har vært innom her siden vi satte opp domenet i 2022, så er det gøy å kunne fortelle at AI’en vår omsider er operativ. Dette tok tid, men det synes jeg er greit i grunn siden produktet vi har fått til er av meget høy kvalitet. 

Skriv overskrifter som en proff

Ja, det kan du faktisk få til nå med ADA. Hun (ja, jeg liker å tenke på henne som hunkjønn) er finjustert til å ikke bare komme med mange forslag til overskrifter, men også til å unngå amerikanske referanser. Mange av AI’ene der ute tar ikke slike hensyn. De spytter ut allslags referanser til amerikansk populærkultur i stedet for å ta hensyn til at dette ikke ser helt greit ut når man henvender seg til et Norsk publikum. 

Ada vet at overskriftene skal fungere i Norge, så dette tar hun hensyn til. Du vil se det med en gang når du tester tjenesten. 

Så var det dette med inntekter da

Fint. Vi har en operativ tjeneste ferdig, men så er det da spørsmålet om hvordan vi skal få tjent penger på dette? Å drifte en LLM-basert AI er ikke gratis. 

En vei å gå er å legge inn Google Ads annonser. Dermed så vil (forhåpentligvis) inntektene fra annonseklikk være høye nok til å kunne dekke utgiftene med driften. 

En annen vei å gå kan være et medlemsbasert opplegg. 

En tredje løsning kan være å ta betalt per gang tjenesten brukes. 

Jeg har ikke helt bestemt meg hva jeg tenker om dette her, så i mellomtiden vil tjenesten fortsette å være gratis. 

Hva synes du så langt?

Jeg vil gjerne ha synspunkter på hvordan du opplever tjenesten. Skriv gjerne noen ord under hva du synes. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.